Over ons

Uit liefde voor het skiĆ«n hebben we (Frank en Mike) ooit op een dinsdagavond het logo van I Love Skiing ontworpen. Dat vonden we zo leuk dat we het logo op eigen petten en vesten hebben laten drukken. Al snel wilden de eerste vrienden en bekenden ook zo’n vest en zo’n pet. Van het Ć©Ć©n kwam het ander en sindsdien hebben we meerdere caps, t-shirts, vesten en hoodies gemaakt onder ons eigen label I Love Skiing. Voor wie we dit doen? Voor iedereen die ook van skiĆ«n houdt!

Het begon allemaal op die dinsdagavond met een biertje op de bank. We bedachten een logo. Een simpel, maar cool logo vonden we. Met ons vonden nog meer skiƫrs dan. In de de loop der jaren hebben we onder ons I Love Skiing label vele producten uitgebracht. Dat hebben we zelf gedaan, maar ook in samenwerking met andere partijen die van skiƫn houden. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale designs voor partners als Cin Cin Gerlos, Snowsports Academy en Werkeninoostenrijk.nl gemaakt.

In 2020 hebben we voor een kleine collectie van basic caps gekozen, maar ook een heerlijke hoodie geĆÆntroduceerd. Die laatste is in een beperkte oplage beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er snel eentje bestelt.

ā€œVoor iedereen die van skiĆ«n houdt.ā€

Ben jij een echte skifanaat? Dan zijn onze producten iets voor jou. Wij zijn er helemaal gek van en dragen ze met trots. We houden van skiƫn en iedereen mag dat weten. Onze productlijn is voor iedereen die van skiƫn houdt!